Тренира карате у Крепољину, а луда за Бајерном из Минхена

Шеснаестогодишња Наташа Максић из Крепољина код Жагубице успешна је каратисткиња, али и страствени навијач фудбалског клуба "Бајерн" из Минхена. После писма које је славном немачком клубу упутио Наташин тренер, њени љубимци су јој се одужили честитком и фотографијама.

Тренира карате а воли фудбал. Љубав према најважнијој споредној ствари на свету Наташи Максић из Крепољина пренео је тата.

"Ја сам као мала свакодневно играла фудбал са татом у дворишту, али нисам га баш пратила. Тек кад је било Европско првенство 2016. у фудбалу почела сам да пратим фудбал, И кад је кренула сезона 2016-17. године заволела сам Бајерн", каже Наташа Максић.

"Она је сама то видела да играју добар фудбал, леп фудбал, чист, који није груб", додаје њен отац, а она се надовезује:

"Мене је одувек занимала голманска позиција. А, како је Нојер био најбољи голман на свету у то време, мада и сад је, сазнала сам да игра за Бајерн, и тако почела да пратим утакмице Бајерна. Свидео ми се њихов стил фудбала".

Љубав према славном немачком клубу, препознао је Наташин тренер из жагубичког карате клуба "Врело" и писмом обавестио Бајерн да и у Хомољу имају верног навијача.

"Ја сам тражио, у смислу, можете ли да пошаљете неки дрес или нешто за успомену Наташи. Они су рекли можемо да пошаљемо сет слика са потписима свих играча и једну честитку, ако мислите да би то њу усрећило. Ја сам одговорио потврдно и то је одмах стигло, за 10-ак дана", каже Томислав Јелић.

"Остала сам без речи, нисам знала шта да кажем кад сам то видела. Само сам почела да их гледам", била је Наташина реакција.

Наташа Максић је средњошколка. Фудбал воли, али је најуспешнија у каратеу. Прошлог новембра, на светском првенству који је у Београду организовао ВХЦ карате савез, освојила је злато.

"Било је баш занимљиво, али И страшно. Али, кад уђете у борилиште једноставно заборавите све, публику, све и знате зашто сте дошли тамо".

Наташа је свој Бајерн гледала прошле године против Црвене Звезде у Лиги шампиона. Пошто, осим Бајерна, навија и за Партизан, није тешко закључити на чијој јој је страни било срце. Има, каже, још једну жељу - да посети минхенски храм фудбала, "Алијанц арену".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 14. септембар 2024.
9° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи