Председник Светске бејзбол и софтбол федерације у посети ОКС

Председник Међународне бејзбол и софтбол федерације Рикардо Фракари, као и председник Софтбол савеза Србије Слободан Ђурић, председник Бејзбол савеза Србије Милан Зонић и генерални секретар Бејзбол савеза Србије Никола Вучевић, посетили су данас Олимпијску кућу.

Делегацију су испред Олимпијског комитета Србије дочекали потпредседник Жарко Зечевић и извршни директор Дамир Штајнер.

Фракарди је у дводневној посети Србији коју је искористио за састанке у циљу реализације пројекта изградње терена за бејзбол у нашој земљи уз подршку Међународне бејзбол федерације.

У склопу посете и у циљу реализације овог пројекта, остварена је и посета Олимпијском комитету Србије.

На састанку одржаном у олимпијској кући, поред ове теме, било је речи о развоју бејзбола и софтбола у Србији, статуту ова два спорта у међународној олимпијској породици, као и о све већој распрострањености овог спорта широм света.

Потпредседник Олимпијског комитета Србије Жарко Зечевић истакао је да је ова посета од изузетне важности и захвалио се председнику Фракарију на жељи да помогне и допринесе развоју српског спорта.

Зечевић је истакао да су Бејзбол савез Србије и Софтбол савез Србије важни чланови Олимпијског комитета Србије, те да ће Олимпијски комитет Србије подржати реализацију пројекта изградње терена за бејзбол у Србији у оквиру својих ингеренција.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 14. септембар 2024.
10° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи