Кик-боксери Србије са 15 медаља обележили ЕП

Репрезентативци Србије, освојили су 15 медаља на Европском првенству које је одржано протекле недеље у Мађарској, за децу, кадете и јуниоре. Међу 15 освојених медаља, репрезентација Србије освојила је осам златних, једну сребрну и шест бронзаних медаља.

Злато за Србију донеле су јуниорке Нађа Милијанчевић, Сара Миљковић, Наталија Савић, као и јуниори Јован Николић, Алекса Гуша, Урош Шмигић, Владимир Павловић, Огњен Павловић.

Бронзане медаље и трећи пласман на овом Европском првенству припао је Луки Ђорђевићу, Богдану Драшковићу, Саши Николићу, Зорани Николић, Елени Зорић, као и најмлађем такмичару тренутног састава, кадету Страхињи Ђиласовићу.

У последњем финалном мечу нашег репрезентативца Немање Кнежића и Вито Кошара из Хрватске у дисциплини К1 до 81 килограма, било је неизвесно до самог краја. Међутим Немања није успео да уграби злато, али је Србији донео заслужено сребро на овом Европском првенству.

Оно што је највише обрадовало и тренере и судије и готово целу халу јесте навијачка атмосфера међу тимовима, која је показала колико су оваква такмичења више од пријатељства и колико су борилачки спортови вредни сваке пажње.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 16. септембар 2024.
10° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи