Бобо славио у Мионици

Италијан Рикардо Бобо победник је друге полуетапе која је вожена у Мионици.

У прелепој спринтерској завршници Бобо је први прошао кроз циљ и остварио први тријумф на нашој најпознатијој бициклистичкој трци.

Бициклисти су имали прелеп дочек у центру Мионици, места око којег су вожена три круга дужине 32 километра.

Полуетапу су у потпуности контролисали возачи италијанског Нортвејв тима, чији је такмичар Енрико Салвадор и трећег тркачког дана сачувао жуту мајицу.

Салвадор је имао два квара на бициклу, али је оба пута тим добро реаговао и Енрико је завршио трку у Мионици.

Поред италијанског Нортвејва, и тим аустријског КТМ-а из Граца био је више него активан, јер је њихов такмичар Моран Вермулен био носилац плаве мајице за најбољег брдског возача, а преузео је и белу мајицу за најбољег младог такмичара до 23 године.

Црвену мајицу за сада у свом поседу има Енрико Салвадор, који ју је преузео победом на Златибору у преподневнок, првој полуетапи.

Пред бициклистима је у петак и последњи тркачки дан, када ће караван из Мионице кренути пут Пожаревца где ће бити и циљ 59. издања трке Кроз Србију.

Та финална етапа биће дуга 155 километара, а Пожаревац дочекује победника у самом центру града. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 16. септембар 2024.
10° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи