Измакле две медаље, испуњена олимпијска квота

Репрезентативка Србије у стрељаштву Сања Вукашиновић испунила је квоту за Олимпијске игре у Токију освајањем 4. место са МК пушком у троставу. Милица Старовић четврта на 500 метара. Кристина Бедеч пета на 5.000 метара. Марко Драгосављевић 17. на циљу, ипак добио медаљу.

Кајакаш Марко Драгосављевић био је тек 17. у спринту, али је ипак добио медаљу. Бронзано одличје уручено му је за прошле Европске игре у Бакуу.

"Први који је тада прошао кроз циљ Миклош Дудаш установљено је да је пао на допинг контроли. Чекали смо дуго, али опет на крају да кажем правда је победила и медаља је у мојим рукама. Доказано је да сам требао и тада да будем на постољу", рекао је Марко Драгосављевић. 
 
Милица Старовић веслала је у два финала. У трци на 500 метара била је четврта, док је у спринту на 200 метара заузела 7. место:
 
" Колико сам пута била четврта на европском, могла сам се навићи на тај осећај, али сваки пут баш тешко пада", изјавила је Милица Старовић.  
 
Кајакашица Кристина Бедеч трку на 5 километара завршила је на петом месту.

Стреличар Огњен Недељковић елиминисан је у четвртфиналу од Британца Равенскрофта.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 17. септембар 2024.
9° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи