Србија после 12 година домаћин ИТТФ турнира

Изузетно јак међународни ИТТФ турнир у стоном тенису, први у Србији тог квалитета после 12 година, почео је у Ковилову, уз учешће 228 такмичара из 40 земаља.

Како је на званичној конференцији за медије најавио први човек Стонотениског савеза Србије Александар Каракашевић, биће ово сјајна прилика да публика види неке од најбољих играча на свету.

"Такође, много ће нам значити на оргнизационом смислу, у склопу припрема за шампионат Европе за младе коме ћемо бити домаћини, као и са спортске стране због предстојећих турнира и јвалификација за Олимпијске игре", рекао је Каракашевић.

Задовољство квалитетом турнира изразио је и репрезентативац Марко Јевтовић.

"Дуго није било оваквог турнира код нас, спремни смо, конкуренција је јака, али надамо се добрим резултатима, пре свега у дублу", рекао је он. 

Директор турнира Горан Коцић истакао је да је турнир без дилеме најјачи у региону.
"Успели смо да добијемо организацију овако јаког турнира пре свега захваљујући спортској дипломатији председника Каракашевића. Волели бисмо да неко од наших буде у финалу, мада је конкуренција јака", поручио је Коцић.

Финални мечеви на програму су у недељу у Ковилову.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 17. септембар 2024.
22° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи