Коновалов против Атодиреса у одбрани титуле светског првака

У Спортској хали Јагодинског спорстког савеза вечерас ће светски првак у кик боксу Александар Коновалов бранити титулу против изазивача Јонут Атодиреса из Румуније, а Вељко Ражнатовић ће се у крузер категорији професионалног бокса борити против Исоса Монда из Француске.

Јуче је, у ресторану "Тигар" у Јагодни, обављено мерење, Коновалов има 64 килограма а Атодирес 63,6. Реч је о категорији до 64,5 килограма у дисциплини лов кицк, речено је на конференцији за медије, коју је водио председник Кик бокс савеза Србије Срђан Бугарчић.

На конференцији је оцењено да ће ово бити најзначајнији спорстки догађај ове године у Србији у овом спорту, да су супарници квалитетни и да ће борба бити неизвесна и посластица за љубитеље овог спорта.

Коновалов, који је члан Кик бокс клуба "Палмини тигрови", титулу професионалног првака света освојио је 2016. победом над Андонином Иглесиасом де ла Крусом из Шпаније, а одбранио 2017. победом над Италијаном Луком Малијем.

Коновалов је до сада имао 46 победа у 47 професионалних мечева, а његов противник, који је од Коновалова старији 13 година, 62 професионална меча и 51 победу.

Мечу Коновалов - Атодирес, чији је надимак "пит бул", претходиће четири уводне борбе репрезентативаца "Палминих тигрова" и репрезентације Војводине.

После уводних борби одржаће се меч у професионалном боксу, у крузер категорији до 90,7 килограма, између Вељка Ражнатовића (Србија) и Исоса Мондоа из Француске.

Борбе почињу у 17 сати у Спортској хали Јагодинског спортског савеза, а организатори најављују "кик бокс спектакл", коме ће присустовати и највиши функционери Србије и амбасадори и чланови страних амбасада у Србији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи