Отворено Европско првенство у рвању за млађе сениоре

У Великој дворани новосадског СПЕНС-а, вечерас је отворено још једно велико такмичење у рвању - Европско првенство за сениоре млађе од 23 године, које је окупило више од 650 учесника из 35 држава.

Обраћајући се на свечаној церемонији отварања, покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез, који је и председник Организационог одбора Првенства, пожелео је учесницима и гостима добродошлицу, а такмичарима успех на борилиштима.

"Желим да у своје земље по повратку понесете и лепе успомене из Новог Сада, који је ове, 2019. године, Омладинска престоница Европе и центар младе Европе, где се и ви, млади рвачи, у потпуности уклапате", поручио је Батез.

Батез је изјавио да смо у Србији поносни на своје рваче, саопштила је прес служба Покрајинске владе.

"Посебно бих истакао да је Војводина колевка српског рвања, да је ова грана спорта, са дугом традицијом и великим бројем поклоника, у Војводини на највишем нивоу, са најбољим клубовима и спортистима - актуелним европским, светским и олимпијским шампионима", рекао је Батез.

Он је захвалио Светској рвачкој федерацији на поверењу да овако велико такмичење додели Србији и рвачким савезима на труду у припреми манифестације.

На отварању се присутнима обратили председник Светске рвачке федерације Ненад Лаловић, председник Европске рвачке федерације Цене Ценов, председник Рвачког савеза Србије Жељко Трајковић и члан Градског већа Новог Сада за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи