Сребро за Дамира Фејзића на Ју-Ес опену

Дамир Фејзић освојио је сребрну медаљу на Г-2 турниру на Ју-Ес опену, који се одржава у Лас Вегасу. После освајање златне медаље Вање Станковић првог дана турнира, Дамир је овим успехом додао још једно вредно одличје у богату ризницу Таеквондо асоцијације Србије.

Дамир је тријмфовао у четири борбе, док је у финалу поражен од Американца Рахимија на златан поен.

"Задовољан сам данашњим борбама, имао сам тешке противнике иако то нису били на папиру, свака борба је била тесна резултатски што ми је и требало у овом периоду. За длаку ми је измакло злато али надам се на следећим турнирима да неће побећи. Захваљујем се својим тренерима и следећа станица је Белгија опен", рекао је Фејзић.

Марио Дујић, тренер Дамира Фејзића, задовољан је како се српски репрезентативац борио на Ју-Ес опену.

"Свака борба је била одлична, пет изузетно добрих бораца а то је више него што му је требало пред светско првенство. Одлична проба са борцима са других континената. Повреда га је омела да освоји злато, изгубио је од одличног такмицара који је пети на светској ранг-листи", истакао је Дујић.

На Ју-Ес опену у четвртфиналним борбама изгубиле су Тијана Богдановић (до 53 кг) као и Милица Мандић (до 73 кг), док су Нађа Савковић (до 62 кг) и Дмитриј Нагаев (до 58 кг) изгубили у другом колу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи