Звезда прославила 74. рођендан, Борјан и Николић најбољи

Голман фудбалера Црвене звезде Милан Борјан и џудисткиња Милица Николић изабрани су за најбоље појединце Спортског друштва Црвена звезда за 2018. годину на прослави 74. рођендана црвено-беле породице.

На традиционалном избору у Медија центру стадиона "Рајко Митић" Николић је други пут добила награду, након што је била најбоља за 2016. годину, док је Борјан први пут лауреат.

За најбољу екипу изабрани су фудбалери Црвене звезде који су прошле године освојили титулу шампиона Србије и изборили учешће у Лиги шампиона, а Владан Милојевић за најбољег тренера.

Награду за животно дело добили су Дане Корица и Александар Матановић, а "црвено-бело срце" навијачи Црвене звезде.

Човић: Фудбалери Звезде доминирали у 2018, нека наставе

Председник Управног одбора Спортског друштва Црвена звезда Небојша Човић оценио је да је 2018. година био веома успешна за многобројне спортисте из црвено-беле породице, уз посебан акценат на фудбалску секцију.

На додели традиционалних награда на стадиону "Рајко Митић", где су фудбалски голман Милан Борјан и теквондискиња Милица Николић изабрани за најбоље, Човић је подсетио на титулу фудбалера и пласман у Лигу шампиона из прошле године.

"Звездашима честитам 74. рођендан. Морамо да подсетимо да је наш атлетичар Страхиња Јованчевиц освојио бронзану медаљу на Европском првенству. Иза нас је година са пуно медаља и трофеја, пуно освојених првенстава. Сасвим добра година у којој је доминирао фудбалски клуб и коме честитам на изванредним успесима. Очекујем да се то и настави", рекао је Човић.

Човић је истакао да је било великих искушења, проблема и пуно неправди, али да сада не жели дубље да их анализира.

"Време које долази изискује да будемо максимално јединствени, да максимално сарађујемо и сачувамо нешто што је светски бренд, а то је спортско друство са 30 клубова", рекао је Човић.

Терзић: Признање подстрек да будемо јачи

Генерални директор фудбалског клуба Црвена звезда Звездан Терзић изјавио је да је част и обавеза бити најбољи у тако великом и богатом спортском друштву.

Терзић је на традиционалној додели награда, поводом 74. рођендана СД Црвена звезда, примио награду у име фудбалског клуба за најбољу екипу црвено-беле породице.

"Сви спортистима нашег спортског друштва желим да честитам велике успехе које су остварили у претходном периоду. Велика је част и обавеза бити најбољи у овако успешном спортском друству. Захваљујем се у име ФК Црвена звезда на великом признању, уз уверавање да ће нам ово бити само подстрек да будемо јачи. Срећан нам 74. рођендан", изјавио је Терзић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи