Нурмагомедов "пребио" Мекгрегора па изазвао хаос!

УФЦ спектакл у Лас Вегасу и борба између Конора Мекгрегора и Хабиба Нурмагомедова је, након тријумфа Руса у рингу, прерасао у општу тучи ван њега а све се завршило интервенцијом полиције. Због свега што се десило Нурмагомедов вероватно остаје без појаса и финансијске награде.

Борбу је, и то врло убедљиво, добио руски борац, који је тако свој скор поправио на импресивних 27-0.

Нурмагомедов је Ирца добио у четвртој рунди, натеравши судије да прекину меч због захвата који је за Мекгрегора представљао безизлазну ситуацију (боксерским речником речено "технички нокаут").

Након тога, очито због речи изговорених пре борбе, Нурмагомедов је кренуо у обрачун са тренером Мекгрегора Дилоном Денисом тако што је прескочио ринг (октагон) и изазвао велики инцидент.

Тешко је утврдити шта се заправо ту све десило, али знамо како се све завршило - интервенцијом полиције која је оба такмичара спровела ван арене, без проглашења победника и без предаје појаса.

Како се наводи, тројица чланова руске екипе су била ухапшена, али су убрзо пуштена.

"Желим да се извиним организаторима јер ово није била моја најбоља страна. Али Мекгрегор је причао о мом оцу, религији... Зашто људи причају о томе како ја ускачем у кавез? Он је дошао у Бруклин и скоро убио неколико људи", рекао је Нурмагомедов након борбе, откривши да му је на победи честитао и председник Русије Владимир Путин.

Државна спортска комисија Неваде наводно неће исплатити Нурмагомедову хонорар од два милиона долара колико је требало да добије, док ће Мекгрегор добити своја три милиона.

Додајмо и то да је председник УФЦ је чак одбио да преда појас Дагестанцу док су били у октагону, али још није познат сав обим санкција које ће сносити Нурмагомедов.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи