Србија са 11 веслача на шампионату Европе у Глазгову

Српски веслачи отпутовали су у Глазгов на шампионат Европе, где ће учествовати са укупно 11 репрезентативаца у пет чамаца. Квалификације у свим дисциплинама крећу у четвртак, a шампионат се завршава финалним тркама које ће се одржати у недељу.

У скифу ће веслати Марко Марјановић, у двојцу Милош Васић и Ненад Беђик, у дубл скулу Игор Ђерић и Александар Беђик, у четверцу Милош Станојевић, Александар Филиповић, Виктор Пивач и Марко Мачковић, а у женском двојцу Наташа Зарић и Јована Арсић.

Квалификације у свим дисциплинама крећу сутра, када ће бити одржани и репесажи у мушком двојцу и четверцу.

У петак ће се веслати репесажи у скифу, дубл скулу и женском двојцу, као и полуфинала у двојцу и четверцу.

Субота је резервисана за А и Б финала у двојцу, четверцу и женском двојцу, као и полуфинала у скифу и дубл скулу, чија су А и Б финала заказана за недељу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи