Бронза за Стевана Мићића у Каспијску

Репрезентативац Србије Стеван Мићић освојио је бронзану медаљу на Европском првенству у рвању слободним стилом у Каспијску у категорији до 57 килограма. Честитку нашем репрезентативцу упутио је министар омладине и спорта Вања Удовичић.

Стеван Мићић је ушао у историју овог спорта као освајач прве медаље у рвању слободним стилом за нашу земљу на Европским првенствима.

Стеван Мићић је успео да савлада са 10:0 Шпанца, грузијског порекла, Леван Метревели Вартанова. Ово је његова друга медаља уз освојену бронзану медаљу 2015 године у Бразилу на јуниорском првенству света. Будући да има тек 22 године пред Стеваном је у сваком случају блистава рвачка каријера. 

Честитка министра министра омладине и спорта Вање Удовичића

"Прву медаљу у историји за Србију у слободном стилу у рвању освојио је наш Стеван Мићић! Ова европска бронза је, сигуран сам, само почетак великих спортских резултата на међународној сцени за одличног Стевана који има само 22 година и већ је на европском постољу!"

"Честитам Стевану, његовом стручном штабу и Рвачком савезу Србије на овом спеху! Свака част!", наводи се у честитки министра Удовичића.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи