Сребро за Немеша у Каспијску

Српски рвач Виктор Немеш освојио је сребрну медаљу на шампионату Европе, које се одржава у руском Каспијску. Немеш је у финалу поражен од Руса Романа Власова резултатом 5:1. Честитке Немешу упутили премијерка Ана Брнабић и министар спорта Вања Удовичић.

Немеш није успео да савлада двоструког узастопног олимпијског шампиона, Руса Романа Власова, у категорији до 77 кг грчко-римским стилом.

Српски рвач је актуелни светски шампион, а и на претходном првенству Европе је освојио сребро.

Премијерка Ана Брнабић честитала Немешу

"У име Владе Републике Србије и своје лично име честитам Виктору Немешу на освојеном сребрном одличју на Европском првенству у Русији. Желим Вам још много успеха у будућности и још много медаља којима ћете, као и данас, учинити све грађане Србије поносним", навела је премијерка Брнабић.

"Упућујем срдачне честитке и стручном тиму и Рвачком савезу Србије на постигнутом успеху", наводи се у честитки премијерке Брнабић.

Виктору Немешу је сребрну медаљу честитао министар омладине и спорта Вања Удовичић

"Честитам Виктору титулу вицешампиона Европе, успех који је још један у низу сјајних резултата и још једна потврда да Србија данас јесте земља најбољих рвача! Свака част, Викторе, твој рад, упорност и посвећеност су за сваки пример и понос! Честитам и Викторовом штручном штабу и Рвачком савезу Србије, свака част!", наводи се у честитки министра Удовичића.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи