Аруновић пета на ЕП малокалибарским оружјем

Српска репрезентативка у стрељаштву Зорана Аруновић освојила је пето место у гађању спортским пиштољем, 30 метака прецизна плус 30 метара брза паљба, последњег дана Европског првенства малокалибарским оружјем у Бакуу.

Аруновићевој је то највећи успех у каријери на првенствима Европе малокалибарским оружјем. Она је 2010. била светски вицешампион спортским пиштољем, а четири године раније јуниорски шампион планете истим оружјем, али до Бакуа је имала само једно финале на ЕП малим калибром, када је заузела осмо место у Београду 2011. године.

Екипа Србије је заузела шесту позицију, а уз Аруновићеву у тиму су биле и Јасмина Миловановић, која је појединачно била 25. и Бобана Величковић која је заузела 35. место.

Српски стрелци су на ЕП у Бакуу освојили три медаље: злато (пиштољ сениори екипно), сребро је освојио Дамир Микец (пиштољ сениори појединачно) а бронзу Милица Бабић (тростав јуниорке).

Уз освајаче медаља и Зорану Аруновић у финалу је гађао и Миленко Себић, који је заузео шесто место МК пушком из лежећег става.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи