Метјусу 14. етапа, Фрум преузео жуту мајицу

Аустралијски бициклиста Мајкл Метјус је победио на 14. етапи Трке око Француске, док је Британац Крис Фрум поново преузео прво место у генералном пласману и жуту мајицу.

Метјус, бициклиста Санвеба, етапу од Блањака до Родеа у дужини од 181,5 километара је прешао за четири сата, 21 минут и 56 секунди.

Друго место освојио је Белгијанац Грег ван Авермет, а трећи је био Норвежанин Едвалд Боасон Хаген.

Жуту мајицу је после данашње етапе поново преузео актуелни шампион Тур де Франса, Британац Крис Фрум.

Он сада има 19 секунди предности у односу на другопласираног у генералном пласману, Италијана Фабија Аруа. Трећи је Француз Роман Барде.

Наредна, 15. етапа, дугачка 189,5 километара, возиће се такодје на југу Француске, између места Лесак-Северак Л'Еглиз и Пиј ен Веле.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи