Зорић и Томићевић: Можемо још боље

Српски кајакаши Миленко Зорић и Марко Томићевић рекли су да очекују да буду још бољи него на Европском првенству на ком су освојили сребрну медаљу.

"Задовољни смо како смо веслали, види се да се налазимо у веома доброј форми. Немци су у мало бољој форми, али до Светског првенства то можемо да стигнемо и да се носимо са њима", рекао је Зорић после трке у Пловдиву.

Зорић и Томићевић су у финалу континенталног шампионата у Бугарској трку на 1.000 метара завршили резултатом три минута и 13,780 секунди.

Они су остали иза посаде Немачке коју су чинили Макс Хоф и Маркус Грос.

Зорић је казао да зна да српски двосед може да се носи са конкурентима из Немачке.
"Имаћемо пет недеља тренинга до Светског првенства, треба да наставимо да радимо на овоме што смо радили до сад, пробамо да будемо у мало бољој форми и мислим да и тамо можемо да направимо добар резултат", казао је Зорић.

Марко Томићевић је рекао да га веома радује то што су се он и Зорић добро осећали у чамцу.

"Добро смо се осећали у чамцу, што ме веома радује. Борили смо се до самог краја. Потпуно сам задовољан, дали смо све од себе. Сада ћемо мало да одморимо и да се спремамо за Светско првенство", рекао је Томићевић.

Он је навео да му је у глави само то да српски двосед буде још бољи на Светском првенству и да бар одржи, ако не и подигне форму за то такмичење.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи