Кајакаши Србије отпутовали на ЕП у Пловдив

Сениорска кајакашка репрезентација Србије отпутовала је данас на Европско првенство у Пловдив. Како је саопштио Кајакашки савез Србије, на шампионат у Бугарску отпутовало је 19 такмичара, међу којима су и двојица паракајакаша, а српски такмичари наступиће у 14 дисциплина.

У дисциплини К2-1000 учествоваће Марко Томићевић и Миленко Зорић, док ће у К4-1000 наступити Симо Болтић, Ервин Холперт, Дејан Пајић и Драган Ханчовски.

У К2-500 такмичиће се Ервин Холперт и Дејан Пајић, а у К4-500 Небојша Грујић, Марко Новаковић, Стефан Векић и Владимир Торубаров.

Марко Драгосављевић наступиће у дисциплини К1-200, Николина Мијушковић у Ц1-200, а Милица Старовић у дисциплини К1-200.

Сестре Николина и Оливера Молдован такмичиће се у К2-200 и у К2-500, а Милица Старовић опробаће се и у К1-500.

У дисциплини Ц2-500 наступиће Николина Мијушковић и Николина Милић, а у К4-500 Николина Молдован, Милица Старовић, Кристина Бедеч и Оливера Молдован.

У паракајаку Србију ће представљати Вук Радовановић у КЛ2-200 и Арсен Арсеновић у КЛ3-200.

Европско првенство одржаће се од 14. до 16. јула на регатном каналу у Пловдиву.

Са српском екипом у Пловдиву ће бити и петорица тренера: Урош Павловић, Огњен Филиповић, Јован Бандин, Милан Ђенадић и Миленко Нашагаћин, као и физиотерапеут Владана Батић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи