Кик бокс турнир у Јагодини, присуствује и Вучић

Јубиларни 20. кик бокс турнир одржава се у Кончареву код Јагодине, а њему присуствује и председник Србије Александар Вучић.

Овом спортском догађају присуствују и потпредседник Владе Ивица Дачић, као и министри Бранислав Ружић и Александар Антић, руски амбасадор Александар Чепурин, и друге личности из сфере политике и јавног живота и дипломатског кора, као и председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма.

Турнир сваке године на сеоску славу Ивањдан, 7. јула, организује Кик бокс клуб "Палмини тигрови" из Јагодине, чији је Марковић власник и оснивач.

Кик бокс турнир у Кончареву убраја се међу најпосећеније у овом делу Европе, одржава се на отвореном, и у просеку га гледа око 10.000 људи.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи