Драган Јовић најбољи тренер света у теквонду

Селектор репрезентације Србије у теквонду Драган Јовић проглашен је за најбољег тренера женског тима на свету.

Јовићу је ово признање уручено на церемонији свечаног затварања првенства света у Јужној Кореји, на којем су две његове ученице, Вања Станковић и Милица Мандић, освојиле златне медаље.

И то није све – Србија је са два освојена злата заузела треће место у екипној конкуренцији сениорки, што је још један незапамћен успех.

"Све је већ речено претходних дана, али ево, када се све сумира, имамо још мало разлога да будемо поносни. Србија је у конкуренцији 183 земље света на овом шампионату заузела треће место у женској конкуренцији, а мене су прогласили за најбољег тренара жена. Најбољи тренер за сениоре је колега из националног тима Кореје. Пре поласка циљ је био пласман у првих пет тимова и бољи резултат него икада до сада. То се остварило и чак је мало 'претекло' приликом избора најбољег тренера. Још неколико дана ћемо славити и одмарати, па онда поново из почетка јер чека нас Гран-при у Москви, као и Европско првенство у олимпијским категоријама у септембру", рекао је Јовић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи