Читај ми!

Бронза за Марка Марјановића у скифу

Марко Марјановић у финалу скифа освојио је бронзану медаљу на Светском купу у Београду, који се одржава на Ади Циганлији.

Марко је на 500 метара имао прво време. На другом пролазу на 1.000 метара идаље је држао прво место.  На 1.500 метара наш веслач је пао на треће место.  На крају освојио је треће место и бронзану медаљу.

Марјановић је трку завршио у времену 6:55,71, иза победника Швајцарца Ника Сталхберга (6:53,23) и другопласираног Хрвата Дамира Мартина (6:53,65).

На првом овогодишњем Светском купу на Ади Циганлији учествовали су веслачи и веслачице из 26 земаља.

"Читаву сезону ћу веслати без икаквог резултатског оптерећења. Једини циљ ми је да што боље одрадим прву сезону новог олимпијског циклуса, последњег у који улазим. Циљ ми је да се (на олимпијади) у Токију медаљом опростим од веслања", рекао је Марјановић. 

Премијер Вучић честитао веслачима

Председник Владе Србије Александар Вучић честитао је српским веслачима успех и медаље које су освојили на Светском купу у Београду.

"Сребрна медаља веслачког двојца без кормилара Милоша Васића и Ненада Беђика, као и бронза Марка Марјановића у скифу, освојене на београдској Ади Циганлији, представљају велики успех за српски спорт у овој дисциплини. Уверен сам да ће наши веслачи и на наредним такмичења постизати овако изузетне резултате", навео је премијер Александар Вучић у честитки.

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи