Читај ми!

Муамер Хукић без светске титуле

Немачки боксер рођен у Новом Пазару Муамер Хукић изгубио је од Летонца Маириса Бриедиса у профи мечу за упражњену светску ВБЦ титулу, а тим поразом остао је и без ИБО појаса. Хукић, који наступа под именом Марко Хук, доживео је четврти пораз, а Бриедису је ово 22 победа у професионалној каријери.

Маирис Бриедис (32) је у суботу увече у Дортмунду славио једногласном одлуком тројице бодовних судија, који су му после 12 рунди дали убедљиву предност (116-111, 117-110 и 118-109).

Летонцу је то била 22 победа у исто толико професионалних наступа, а 18 тријумфа остварио је нокаутом.

Хукић, који наступа под именом Марко Хук, доживео је четврти пораз. Он је претходно забележио 40 победа (27 нокаутом) и нерешен исход.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи