Удовичић доделио стипендије талентима: Будите победници

Министар омладине и спорта Вања Удовичић доделио је на Калемегдану уговоре о стипендирању врхунским спортистима Министарства омладине и спорта и стипендистима Фонда за младе таленте са Универзитета у Београду.

"Ове године повећали смо број стипендија за студије у Републици Србији, оваквим одлукама желимо да покажемо да држава брине о образовању и улаже у младе који су интелектуална елита ове земље“, рекао је Удовичић.

Он је истакао да је знање младих стипендиста најпрестижнији бренд Србије, а свако од њих је појединачно, најбољи амбасадор своје земље.

"Држава цени и препознаје ваш труд и рад и жели да промовише најквалитетније младе људе у Србији. Будите победници, победите своје границе“", казао је Удовичић, који је и председник Фонда за младе таленте.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи