Богато спортско вече на сајту РТС-а

Богато спортско вече је пред гледаоцима и посетиоцима сајта РТС-а. Програм од 19 часова "отвара" Душан Лајовић мечом против Карења Бусте у оквиру осмине финала Индијан Велса, потом од 20.45 идемо сликом у Монако на меч фудбалске Лиге шампиона између истоименог домаћина и Манчестер ситија, да бисмо спортски дан затворили преносом меча између Новака Ђоковића и Ника Кирјоса.

Тенис, фудбал, па поново тенис. 

Тим редом ће посетиоци сајта и гледаоци телевизијског програма РТС-а моћи да прате богат спортски програм ове среде.

Први ће на терен Душан Лајовић, који од 19 часова игра меч осмине финала турнира у Индијан Велсу против Шпанца Пабла Карења Бусте.

Потом, од 20.45, Монако дочекује Гвардиолин Сити у реванш мечу осмине финала фудбалске Лиге шампиона, са намером да надокнади заостатак из првог меча када је било 5:3 за енглеског представника.

И на крају дана, од 23 часа најбољи српски тенисер Новак Ђоковић игра меч осмине финала Мастерса у Индијан Велсу против Ника Кирјоса, који га је недавно избацио са турнира у Акапулку.

Све ово можете гледати путем лајв стрима на нашем сајту. Што се телевизијских преноса тиче, тенис можете гледати на Другом, а фудбал на Првом програму.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи