Хокејаши Београда посустали у продужетку

ХК Београд - ХДД Олимпија 2:3 (1:0, 1:1, 0:1, 0:1)

Протеклог викенда у Дворани зимских спортова СРЦ "Ташмајдан" одигране су две пријатељске утакмице између домаће екипе ХК Београд, члана МОЛ лиге, и словеначког шампиона Олимпије, дугогодишњег учесника ЕБЕЛ лиге.

У првом мечу, одиграном у суботу, Љубљанчани су убедљиво тријумфовали резултатом 5:0, док су хокејаши Београда сутрадан пружили много бољу партију и били надомак успеха.

Београђани су водили током целог меча, прво 1:0, а потом и 2:1 головима капитена Димитрија Филиповића, али су "Змајчеки" ипак успели да изједначе на 2:2 и одведу утакмицу у продужетак.

Стрелци за екипу словеначког шампиона у регуларном току сусрета били су Аљаж Хватал и Чрт Сној, док је победу гостима донео руски интернационалац Никита Рејн на истеку четвртог минута продужетка, који се договором два тренера играо "3 на 3".

Треба истаћи и одличне партије два голмана. Алексеј Трифонов је на голу Београда забележио 25 одбрана, док је на другој страни Тилен Шпрајцер имао 30 заустављених шутева.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи