Читај ми!

Звезда слави рођендан: Јовић и Николићева најбољи у 2016.

Кошаркаш Стефан Јовић и џудискиња Милица Николић проглашени су за најбоље у 2016. години спортског друштва Црвена звезда на свечаности на стадиону Рајко Митић уочи сутрашњег 72. рођендана црвено-беле породице.

Јовић је прошле године дао велики допринос у освајању титуле Суперлиге Србије и АБА лиге, уз пласман у четвртфинале Евролиге, чему је додао сребрну медаљу са репрезентацијом Србије на Олимпијским играма у Рију, док је Милица Николић одранила титулу првака Европе у џудоу.

За најбољег тренера проглашен је из кошаркашке секције Дејан Радоњић, због поменутих сјајних резултата и трофеја, а награду је примио из руку прошлогодишњег лауреата Дејана Савића, а за најбољи клуб, логично, кошаркашки у мушкој конкуренцији.

"Признање је потврда напорног рада. Не кажем да не можемо да направимо следећи корак и покушаћемо да га остваримо. За то нам је потребна срећа, а ова награда нас обавезује да будемо још бољи", казао је први човек КК Црвена звезда Небојша Човић.

Председник Управног одбора СД Црвена звезда Иван Тодоров честитао је свим навијачима и члановима Звезде на успесима у претходној години.

"Пре 52. године традиција додела награда најбољима је почела и траје и дан данас. У прошлој години освојена су 44 екипна трофеја, што представља успех, а имали смо много такмичара на олимпијским, светским и европским такмичењима, уз велики допринос", поручио је Тодоров.

Специјална признања добили су кик бокс клуб, хокејашки, џудо и рагби, док су живе легенде Зоран Мока Славнић и Драгослав Шекуларац добитници награде за животно дело, као и један од оснивача мачевалачког клуба Станислав Живковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи