Милица Мандић освојила златну медаљу у Лас Вегасу

Репрезентативка Србије у теквондоу Милица Мандић освојила је златну медаљу на Г2 турниру Ју Ес Опен у Лас Вегасу у категорији до 73 килограма.

Милици је ово први турнир после Олимпијских игара у Рију на коме је освојила изузетно значајних 20 поена за светску, али и олимпијску листу.

Олимпијска шампионка из Лондона на старту је била боља од Американке Лусо 24:2, у другом колу савладала Чен из Кинеског Тајпеха 13:2, у полуфиналу још једну Американку 10:7, док је у финалу била убедљива против Порториканке Викс 15:4.

"Срећна сам што се са првог турнира ове године враћам са освојеним златом. Био је ово велики изазов за мене, после неколико месеци без такмичења. Одрадила сам четири тешка меча и пробала нове ствари које смо вежбали, видим простор за напредак и радујем се томе", рекла је Мандићева.

Осим Милице Мандић, у Лас Вегасу златну медаљу освојила је Серђа Стевић (-55кг) у јуниорској конкуренцији, док је олимпијска вицешампионка Тијана Богдановић (-53кг) освојила сребро.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи