Екип: Болт и Бајлсова најбољи у 2016. години

У избору угледног француског Екипа, најбољи спортисти света у 2016. години су јамајчански атлетичар Јусеин Болт и америчка гимнастичарка Симон Бајлс.

Најбржи човек на планети је до сада четири пута освајао ову награду "Champion des champions", 2008,2009, 2012. године и 2015, док је америчкој гимнастичарки ово прва.

Болт је на Олимпијским играма у Рију освојио три златне медаље на 100 м, 200 м и у штафети 4x100 м, и сада има укупно девет олимпијских златних медаља. 

Тријумфом у Бразилу, Болт је постао први атлетичар у историји који је освојио три узастопна злата на Олимпијским играма у трци на 100 метара.

Бајлсова је у Бразилу освојила четири златне и једну бронзану медаљу. Најбоља је била у екипном и појединачном вишебоју, прескоку и у вежбању на тлу, док је на греди била трећа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи