Удовичић: Најуспешнија спортска година за Србију

Година која броји своје последње дане донела је много успеха српском спорту и као таква обележена је заједничким дружењем министра омладине и спорта Вање Удовичића и српских спортиста, освајача медаља на разним такмичењима.

"Честитам вам на најуспешнијој спортској години за Србију! Честитам вам на успеху који сте направили, али и обарању рекорда по броју освојених медаља у олимпијским и параолимпијским дисциплинама. Захваљујући вама ове године, свакога дана бар два пута, вијорила се застава Србије на постољима широм света", рекао је Удовичић.

Министар омладине и спорта је бројкама истакао како се системски добар посао у спорту увек може видети кроз врхунске резултате и број медаља и одличја који се константно повећава.

Поређења ради, како каже Удовичић, у овој олимпијској години освојено је 37 медаља у олимпијским и параолимпијским дисциплинама, седам више него прошле године, а то је савршен показатељ тенденције да српски спорт буде сваке године све бољи и бољи.

"Драги шампиони, поносан сам на то што сам ваш министар. Хвала вам", поручио је Удовичић освајачима медаља.

На новогодишњем пријему били су многобројни српски спортисти, као што су Тијана Богдановић, Виктор Немеш, Асмир Колашинац, ватерполисти, Марко Тимотијевић, Миленко Зорић и многи други, као и њихови тренери и представници савеза.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи