Читај ми!

ФСС затражио одлагање Изборне скупштине ОКС

Фудбалски савез Србије је од Олимпијског комитета Србије затражио одлагање Изборне скупштине заказане за 28. децембар, и заказивање Ванредне за 15. јануар. Писмо су потписали председник ФСС Славиша Кокеза и генерални секретар Јован Шурбатовић.

Потписници писма сматрају да важећи Статут "неоправдано и нецелисходно ограничава право националним гранским Савезима, а истовремено пуноправним члановима ОКС, да предложе своје кандидате и тиме доводе у неравноправан положај спортске раднике који су се дугогодишњим радом у спортским организацијама доказали као врхунски стручњаци у области олимпијског спорта".

Незванично, исти допис ће ОКС послати и Одбојкашки савез и још неколико великих спортских Савеза, преноси Блиц.

Једини кандидат за председника, за сада је први човек Џудо савеза и последњих осам година потпредседник ОКС Иван Тодоров, али, уколико дође до одлагања, поново расту шансе Божидара Маљковића или неког трећег.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи