Српски спортисти нападнути у Хрватској

Група стрелаца из Србије нападнута у Сплиту. Српски спортисти, са којима је био и један хрватски стрелац, за длаку избегли линч.

Група стрелаца из Србије, у којој су били Дамир Микец, Душко Петров, Зоран Вујић, Срђан Јовановић, као и хрватски репрезентативац Урош Качавенда, нападнути су у суботу на једном паркингу у Сплиту.

"Кад смо на паркингу прошли крај седморице младића, кренули су за нама. Кад смо ушли у аутомобил, потрчали су и почели да вичу, прете и стигли су нас. Покушавали су да отворе свака врата, извуку нас напоље, ударали су по аутомобилу", преносе Новости речи Дамира Микеца.

"На срећу, успео сам брзо да упалим аутомобил, а после су још педесетак метара трчали за нама. Не знам како су препознали да смо из Србије, јер нисмо имали београдске таблице, можда по налепници за регистрацију на стаклу. За длаку смо избегли напад. Битно је да смо прошли без повреда, али сви смо били врло узнемирени", описао је Микец.

Он је другог дана митинга "Салона опен" остварио убедљиву победу ваздушним пиштољем.

Осим њега, од српских такмичара медаљом се јуче окитила и Бранкица Зарић, и то бронзаном, такође пуцајући из пиштоља.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи