Читај ми!

МОЛ лига: Београђанима поново измакли бодови

ХК Београд - МАК Будимпешта 3:4 (1:0, 0:2, 2:2)

Хокејаши Београда, и поред добре игре, забележили су нови пораз у својој дебитантској сезони у МОЛ лиги.

Прва трећина завршена је вођством Београђана, после шута Давида Арваја који је изненадио голмана гостију Бенце Балиша. Пред сам одлазак на одмор Иван Анић је пропустио прилику да повећа вођство "плаво-белих" јер је његов ударац зауставила статива.

Током другог периода игре домаћи тим прави низ искључења и губи енергију у честој игри са играчем мање што је тим из Будимпеште искористио и преокренуо резултат на 2:1 у своју корист.

И последња трећина је почела лоше по Београђане. Поново се ређају искључења па гости већ после 6 минута игре долазе до, како се испоставило, недостижних 4:1. Домаћи се ипак нису предавали па су са два гола капитена Димитрија Филиповића утакмицу увели у неизвесну завршницу. Ипак, за изједначење није остало довољно времена ни снаге па су прошлогодишњи финалисти доигравања МОЛ лиге однели сва три бода у главни град Мађарске.

Следећу утакмицу Београђани играју већ у недељу 30. октобра (18 часова), када им у госте долази будимпештански Ујпешт.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи