Читај ми!

Андреа Арсовић освојила Кристални глобус

Српска репрезентативка у стрељашву Андреа Арсовић освојила је у Болоњи Кристални глобус за тријумф на финалном турниру Светског купа у гађању ваздушном пушком.

Арсовићева је до злата на завршном такмичењу Светског купа стигла погодивши у финалу 209,0 кругова, 0,4 круга мање од свог државног рекорда.

Друго место припало је актуелној светској вицешампионки Силинг Ји из Кине, док је бронзу освојила олимпијска шампионка из Рио де Жанеира, Американка Вирџинија Трешер.

Зорана Аруновић заузела је седмо место ваздушним пиштољем.

Аруновићева, победница Светског купа прошле године, у финале је ушла као трећа у квалификацијама. У завршној борби за медаље и Кристалне глобусе није сјајно почела, али пред десети хитац, када испада седмопласирана финалисткиња, успела је да искористи неколико лоших хитаца ривалки и да са седме скочи на пету позицију. Међутим, десетом дијаболом је "убила" 9,7 и вратила се на седмо место.

Бобана Величковић, победница овогодишњег Светског купа у Минхену, није стигла до финала. Заузела је 10. место.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи