Читај ми!

Тијана Богдановић и Милица Мандић на турниру у Нишу

Хуманитарни таеквондо турнир "Ниш опен" биће одржан у недељу, 9. октобра у Нишу, а промотери тог хуманитарног турнира биће најуспешније српске такмичарке у том спорту - вицешампионка из Рија Тијана Богдановић, олимпијска шампионка из Лондона Милица Мандић, као и њихов тренер Драган Јовић.

Председник клуба "Рамин" Иван Димитријевић рекао је да ће на турниру наступити око 300 такмичара свих узраста и категорија из Србије, Грчке, Бугарске, Македоније и Босне и Херцеговине.

"На турниру ће бити сакупљани добротворни прилози, а сав прикупљен новац биће уплаћен Националном удружењу родитеља деце оболеле од рака (НУРДОР)", рекао је Димитријевић за Бету.

"Ниш опен", додао је он, биће највећи таеквондо турнир у Нишу од како се у граду организују турниру у овом спорту.

Таеквондисти ће се надметати у спортској хали Основне школе "Мирослав Антић", а свечано отварање је заказано за 9.30.
Организатори турнира "Ниш опен" су нишки таеквондо клубови "Рамин" и "Астра".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи