Читај ми!

Фјури се ипак не повлачи, само се "заиграо"

Боксерски шампион света у тешкој категорији, Британац Тајсон Фјури демантовао је да се повлачи из бокса, рекавши да је објаву о пензионисању написао да би показао "какви су медији".

Фјури је прошле године шокирао свет бокса победивши најдоминантнијег шампиона категорије Владимира Кличка и постао неспорни првак света. Од тада се није борио и два пута је одлагао реванш са Украјинцем, први пут због повреде зглоба, а други пут због менталних проблема, док су светски медији писали да је Британац био позитиван на кокаин.

После тога је променио име на Твитеру у "Тајсон Монтана", а на профилну слику је ставио фотографију на којој је његова глава намонтирана на тело криминалца Тонија Монтане из филма "Лице са ожиљком", како седи за столом на коме су велике количине кокаина.

Потом је објавио да одлази у пензију, уз вулгарну поруку навијачима. Само неколико сати после тога објавио је сасвим другачију поруку.

"Хахахаха, мислили сте да ћете се тако лако отарасити Краља Цигана? Овде сам та бих остао. Највећи сам. Ово вам само показује какви су медији", написао је Фјури, уз ономатопеју цоктања и много граматичких грешака.

После тога је објавио своју фотографију са шампионским појасевима на којој пише "Цигански ратник, циганско срце, циганска крв" уз поруку "Чим се опоравим, бранићу оно што је моје - тешкашки трон".

Фјури је често имао вербалне испаде и ексцентрично се понашао, због чега је у свету бокса имао много непријатеља, али и верних обожавалаца.

Он је, раније данас уз псовке и не бирајући речи, навео да се повукао, упркос томе што ниједном није бранио титуле.

"Бокс је најтужнија ствар у којоj сам икада учествовао. Ја сам највећи, а такође сам се повукао, срећни дани", навео је Фјури.

Фјури у професионалној каријери има 25 борби и свих 25 победа, од чега 18 нокаутом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи