Хокеј: Партизан завршио учешће у Континентал купу

Хокејаши Партизана, наступивши у подмлађеном саставу, освојили су друго место на турниру првог круга Континентал купа, који је протеклог викенда одржан у Софији.

Првог дана турнира "црно-бели" су савладали израелског шампиона, екипу Бат Јам, резултатом 5:4. Голове за Партизан постигли су Павле Огризовић, Драган Комазец, Ненад Раковић, Александар Вуковић и Лазар Новаковић.

У утакмици другог кола, која се показала одлучујућом за пласман", српски шампион поражен је од првака Турске, екипе Зејтинбурну, резултатом 8:3. Голове за Партизан постигли су Душан Јанковић, Ненад Раковић и Лазар Новаковић.

У последњем колу "црно-бели" су савладали домаћина турнира, бугарског првака Ирбис Скејт са 4:2, а стрелци за српског шампиона били су Драган Комазец (2 гола), Срђан Ристић и Душан Јанковић.

Прво место на турниру и пласман у наредну рунду Континентал купа изборио је турски шампион Зејтинбунру са 9 бодова, Партизан је заузео другу позицију са 6 бодова, треће место припало је прваку Бугарске, екипи Ирбис Сјект, са 3 бода док се на четвртој позицији нашао израелски Бат Јам, без бодова.

Треба истаћи да су све екипе, осим нашег шампиона, на турниру наступиле са појачањима из иностранства као и да су "црно-бели" играли у подмлађеном саставу (просек екипе 22 године). 

Четрнаестогодишњи Александар Вуковић је већ на свом првом наступу за сениорски тим Партизана, против израелске екипе Бат Јам, успео да се упише у листу стрелаца и тако наговести што безболнију смену генерација у играчком саставу српског шампиона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи