Бах у посети Пјонгчангу

Председник Међународног олимпијског комитета (МОК) Томас Бах допутовао је у дводневну посету Јужној Кореји, где ће проверити како теку припреме за Зимске олимпијске игре 2018. године у Пјонгчангу.

Бах ће обићи олимпијске објекте у том граду, а имаће и неколико сусрета са челним људима организационог комитета у Пјонгчангу, пре него што у петак увече напусти Јужну Кореју.

Очекује се да ће Бах данас присуствовати вечери с министрима спорта Јужне Кореје, Јапана и Кине у Пјонгчангу, али да неће учествовати на састанцима који су заказани дан касније.

Министар спорта Јужне Кореје казао је да ће тема састанка бити сарадња између држава које ће бити домаћини наредних три Олимпијских игара. Токио ће 2020. године бити домаћин Летњих олимпијских игара, а Пекинг ће 2022. бити организатор Зимских игара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи