Читај ми!

Отказан меч Хукића и Мекензија

Меч за титулу професионалног првака света у боксу између шампиона крузер категорије у ИБО верзији Муамера Хукића и Овила Макензија отказан је због болести изазивача, а званични шампион рекао је да је разочаран због одустајања ривала. Овај дуел претходно је заказан за 24. септембар, а требало је да Хукић је у Франкфурту брани титулу у категорији до 90,7 килограма, коју је освојио крајем фебруара, победом над Олом Афолабијем.

"Осећао сам се сјајно и био у одличној форми. Желео сам свима да докажем да нисам само разбијач већ и добар боксер. Жао ми је због мојих навијача који би присуствовали мечу или га пратили на телевизији", навео је Хукић на својој интернет страници.

Овај дуел претходно је заказан за 24. септембар, а Хукић је у Франкфурту требало да брани титулу у категорији до 90,7 килограма, коју је освојио крајам фебруара победом над Олом Афолабијем.

У тиму тридесетшестогодишњег Макензија навели су да тај боксер из Велике Британије пати од акутне вртоглавице.

"Повреде и болести увек могу да задесе спортисте, поготово боксере. Ипак, не могу да се отмем утиску да се Макензи скаменио када ме је угледао. То је саставни део мог посла, овакве ствари не могу да ме зауставе", навео је тридесетједногодишњи Хукић.

Муамер Хукић, Новопазарац који наступа за Немачку као Марко Хук, у досадашњој каријери имао је 43 меча, а забележио је 39 победа, од којих 27 нокаутом. Имао је три пораза и један меч је завршен нерешеним исходом.

С друге стране, Макензи из 38 борби има 25 победа, 13 нокаутом, 12 пораза и један нерешен меч.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи