Читај ми!

"Ноћ спортских центара" у четири града

Јединствена спортска манифестација ''Ноћ спортских центара'' одржаће се у петак у четири града - на Ташмајдану у Београду, новосадском СПЕНС-у, "Тиквари" у Бачкој Палнци и дворани "Ђорђе Предин Баџа'' у Бечеју. План је да манифестација постане традиционална и да се готово сви већи центри у Србији укључе, да се шири култура спорта по принципу ''размишљај глобално, делуј локално''.

На Ташмајдану ће публика од 17 до 23 сати моћи да ужива у хокеју на леду, кик-боксу, ватерполу и скоковима у воду, СПЕНС је резервисан за кошарку, карате, фудбал, одбојку, џудо, рвање, "Тиквара'' за куглање, фитнес, одбојку, рукомет, карате, стони тенис, а у Бечеју ће се одржати промоција футсала, борилачких спортова, одбојке, ватерпола, кошарке и фитнеса.

"Као водећи спортско-рекреативни центар престонице имаћемо част да учествујемо у овој јединственој манифестацији, која за идеју има да укаже на то колико је важно промовисати спорт и рекреацију, све у циљу побољшања здравља грађана. Можемо да се похвалимо да имамо најбоље базене, први отварамо сваке сезоне клизалиште у Леденој дворани Пионира, култни стадион који у пуном сјају поново ради од априла, фитнес и спа зону које су од јесени потпуно реновиране и нуде најсавременију опрему и програме", изјавио је директор СРЦ Ташмајдан Милан Нововић.

Манифестацију ''Ноћ спортских центара'' организује Кластер спортских центара Војводине са циљем изградње препознатљивости и модела који ће следити сви који разумеју енергију спорта.

План је да манифестација постане традиционална и да се готово сви већи центри у Србији укључе, да се шири култура спорта по принципу ''размишљај глобално, делуј локално''.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи