Читај ми!

Параолимпијске игре

Српски стрелци заузели 15. и 24. место

Српски стрелац Драган Ристић заузео је 15. место на Параолимпијским играма у Рио де Жанеиру у гађању ваздужном пушком, док је Ласло Журањи био 24. у такмичењу ваздушном пушком из лежећег става.

Ристић је на крају био 15. међу 29 учесника у гађању ваздушном пушком у мешовитој конкуренцији (мушкарци и жене заједно) у категорији СХ2. Он је погодио 626,7 кругова.

Ристића у Рију очекује и такмичење ваздушном пушком из лежећег става.

Ласло Шурањи се у такмичењу ваздушном пушком из лежећег става (категорија СХ1), такође у мешовитој конкуренцији, пласирао на 24. позицију са 628,1 кругом. Учествовало је 45 такмичара.

Шурањи је првог дана ПОИ био пети ваздушном пушком у мушкој конкуренцији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи