Читај ми!

Рекорд на трци "Белгрејд 10К"

Трка "Белгрејд 10К" одржана је у недељу на Ушћу пети пут по реду, уз учешће више од 10.000 такмичара на траси од 10 километара. Тркачи су стартовали на Ушћу, а потом ишли преко Бранковог моста и градских улица, све до повратка на Нови Београд. Уједно, трка која је захтевнија верзија "We run Belgrade" поставила је рекорд по броју учесника.

Задовољство да отворе највећу "Нajки трку" на овим просторима имале су српске кошаркашице и бронзане из Рија Милица Дабовић и Тамара Радочај.

У женској конкуренцији победила је Теодора Симовић временом од 35 минута и једног секунда, док је код мушкараца најбољи био Осман Јунузовић, који је трчао 31 минут и 48 секунди.

Организатори су саопштили да је ово највећа до сада 10К трка и наводе да се сада са сигурноштћу може рећи да је Београд постао светска топ дестинација за љубитеље трчања.

Сви тркачи на поклон су добили најки мајице и друге поклоне које су обезбедили партнери "Белграде 10К" трке, брендови Аква Вива, Хенкел и Нивеа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи