Читај ми!

Пакјао боксује против Варгаса у новембру у Лас Вегасу

Филипински боксер Мени Пакјао потврдио је да ће 5. новембра у Лас Вегасу боксовати против WБО шампиона у велтер верзији Џесија Варгаса.

"Да, борба ће се одржати. Пристао сам на 5. новембар и меч са актуелним светским прваком у верзији WBО Џесијем Варгасом. Бокс је моја страст. Недостајало ми је све што сам радио у сали и рингу", рекао је Пакјао.

Пакјао је навео да ће цео трениг камп преместити у своју земљу, како би могао да обавља и посао сенатора, као што је обећао током предизборне кампање. Он ће од 8. до 10. септембра боравити у Лос Анђелесу на промотивној турнеји, а после тога ће се са својим тимом вратити у Манилу.

Пакјао је у априлу после победе над Американцем Тимотијем Бредлијем саопштио да је завршио каријеру, како би се посветио политичкој каријери. Он је у сенат изабран у мају.

"Бокс је мој главни извор прихода. Не могу да се ослоним на плату јавног функционера. Помажем породицу и породицу моје супруге. Многи људи ми траже помоћ и не могу да их игноришем", навео је тридесетседмогодишњи Пакјао.

Пакјао је у каријери остварио 58 победа, од којих 38 нокаутом, претрпео је шест пораза и имао два нершена меча. Варгас (27) је током каријере остварио 27 победа, од којих 10 нокаутом и претрпео је један пораз.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи