ОИ у Рију – фавеле, плаже, корупција, Роналдињо...

Припрема за Олимпијске игре у Рио де Жанеиру теку, најблаже речено, у околностима које нису идеалне (скандали, афере, проблеми са изградњом инфраструктуре, допинг, зика вирус, социјални немири у Бразилу...). Међутим, то није спречило скандинавску компанију XXL да направи рекламу са тематиком Олимпијских игара која одише оптимизмом. У томе јој свакако помаже и присуство Роналдиња...

У неименованој фавели, дечаци се спремају за партију фудбала. У том тренутку човеку на мотору испада новчаник. Дечак пожели да му новчаник врати, али га пресреће полиције, верујући да је малишан новчаник украо. Он им одговара „не припада вама" (што може да се схвати и као алузија на осведочену корупцију припадника органа реда у овој земљи) и почиње да бежи.

Пут га води кроз невероватна места, са људима који се баве спортовима које ћемо и видети на Играма. Дечак на крају стиже до човека, који скида кацигу и открива се као некадашњи фудбалер Барселоне и најбољи фудбалер света. Он га штити од полиције, а онда предлаже да коначно одигра ту партију фудбала (све је лепше и лакше када „пикате" фудбал са Роналдињом...).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи