Читај ми!

Познати учесници плеј-офа

Регуларни део такмичења у "Спорт клуб" Првој лиги Србије завршио се протеклог викенда утакмицама 7. кола. Актуелни шампиони, екипа ГАТ Дјукс, победила је екипу Сирмиум Легионарс из Сремске Митровице са 40 : 17, док су "Дивљи вепрови" уверљиво тријумфовали над екипом Блу Драгонс из Београда са 42 : 12.

После последњег кола у лигашком делу првенства и дефинитивно је постало јасно које четири екипе иду у плеј-оф.

С првог места пласирали су се СББ Вукови, други су Вајлд Боарси, на трећој позицији налазе се Новосађани ГАТ Дјукс, док су четвртопласирани „Пантери" из Панчева.

Стога ће парови полуфиналних мечева, који се по распореду играју већ предстојећег викенда, бити:

СББ Вукови - Пантерс
Вајлд Боарс - ГАТ Дјукс

СББ Вукови су викенд пре учврстили своју лидерску позицију, након што су у одличном мечу последњег кола славили у Панчеву против екипе Пантерс са 65 : 41.

На 5. месту нашла се екипа Блу Драгонс из Београда, а шести су "Легионари" из Сремске Митровице.

Клуб америчког фудбала из Ниша Императори предао је меч 7. кола екипи Меридиан Индијанс, изгубивши тако шансу да у евентуалном бараж мечу избори опстанак у 'елити'. Овај сусрет је регистрован службеним резултатом 35 : 0 за инђијску екипу која као седмопласирани тим чека противника, другопласирану екипу Друге лиге Србије, у бараж мечу за опстанак или пласман у највиши ранг.

Нишлије ће, пак, као последњепласирани тим на табели, наредне сезоне играти у Другој лиги Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи