Читај ми!

Станковић уручује кључеве нових станова у Обреновцу

Рекордер по броју утакмица за фудбалску репрезентацију Србије Дејан Станковић уручиће данас кључеве 28 станова у Обреновцу, чију је изградњу финансирала његова фондација. Прослављени фудбалски ас је пре две године основао хуманитарну фондацију како би помогао сународницима угроженим поплавним таласом који је захватио Србију.

Захваљујући донацији од 500.000 долара некадашњег аса Црвене звезде, Лација и Интера, у Четвртој улици у Обреновцу, изграђени су нови станови за бивше раднике фирме "Термоелектро", чији су домови поплављени пре две године.

Дејан Станковић је, после поплавног таласа који је захватио Србију, у мају основао фондацију и донирало новац за изградњу нових станова у Обреновцу а изградна је почела у новембру 2014. године. Његовом позиву за помоћ сународницима, погођеним поплавама, одазвали су се бројни домаћи и страни спортисти широм света што је омогућило куповину намирница, одеће и лекова угроженима, као и изградњу нових објеката.

Свечаном уручивању кључева присуствоваће и председник општине Обреновац Мирослав Чучковић, као и представници фирми које су уцествовале у изградњи.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи