Читај ми!

Спортска будућност Србије: Ритмичке гимнастичарке

У протекле две године ове девојчице готово да нису силазиле са победничких постоља на домаћој сцени. Освајале су одличја у свим дисциплинама ритмичке гимнастике: по реквизитима, у екипним наступима, апсолутној категорији. 

Тамара је прошле године проглашена за најбољу младу ритмичарку у избору Гимнастичког савеза Србије. Пре две године била је члан репрезентације која је наступила на Европском првенству, а наступиће и на овогодишњем Шампионату Старог континента.

Андријана је у свим старосним категоријама била првакиња Србије, а ове године је вицешампионка у вишебоју. На међународним турнирима освојила је више од стотину медаља.
 
На овогодишњем државном првенству у вишебоју Софија је заузела друго место и такође је имала успеха и на међународним такмичењима.
 
Кадеткиње Марија и Јована од пионирских дана владају домаћом сценом, обе су чланице младе репрезентације Србије и имају успешне наступе на многим међународним турнирима.

Аутор емисије: Бојана Шумоња
Редитељ: Предраг Синђелић

 

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи