Читај ми!

Удовичић: Очекујем од тaеквондиста бар једну медаљу у Рију

Министар омладине и спорта Вања Удовичић примио је српске репрезентативце у тaеквонду Тијану Богдановић, Милицу Мандић и Драшка Јованова, који су на протеклом Европском првенству у Монтреу освојили три медаље.

Богдановићева је постала прва Српкиња шампионка Европе, Мандићева је освојила сребро, а Јованов бронзу.

"Наши спортисти остварили су историјске резултате на овом такмичењу и веома сам поносан на њих. Овако успешно Европско првенство, само два месеца пред Олимпијске игре, добар je показатељ и сигуран сам да ће таеквондо имати минимум једну медаљу и у Рију", рекао је Удовичић.

Он је истакао да Тијана, Милица и Драшко треба да буду мотивација и пример свим младим људима да се напорним и преданим радом и трудом може много постићи.

Удовичић је овом приликом честитао и најбољем српском пливачу Велимиру Стјепановићу на освојеном сребру у Лондону, који, због чињенице да живи у Дубаију, није био у прилици да присуствује пријему.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи