Фјури забављао и публику и Кличка: Стиди се, претукао те дебео човек

На конференцији за медије, пред реванш Тајсона Фјурија и Владимира Кличка, било је спектакуларно. За то се побринуо Британац, који је дошао са "чирлидерсицама", играо уз музику и прозивао Украјинца, па и себе.

Фјури је прошлог новембра у Диселдорфу победио Кличка једногласном одлуком судија и преузео шампионске титуле у верзијама ВБА, ВБО и ИБФ. То је био први пораз Кличка у 68 мечева.

Кличко је на основу уговора одмах после меча затражио реванш, а меч је заказан за 9. јул у Манчестеру. Данас је у Манчестеру одржана конференција за медије, а Фјури је као и пре првог дуела, када се појавио у костиму Бетмена, направио представу.

Он је уочи почетка конференције доплесао до стола, уз музику и "чирлидерсице" и плесао је испред Кличка. Украјинац је углавном седео непомичан, а у неколико наврата је завртео главом.

Фјури је у једном тренутку скинуо мајицу, ухватио се за стомак, окренуо се према Кличку и рекао му: "Требало би да се стидиш, дозволио си да те победи дебели човек".

"Ја чак ни не живим животом спортисте, атлете. Срамота је звати ме атлетом. Владимир живи строгим начином живота, али у чему је поента бити професионалац свих тих година, ако не можеш да победиш дебелог човека? Могао бих да победим Владимира и да сам тежи и дебео као свиња. Не морам да будем у форми", рекао је Фјури.

"Поражен си поштено први пут, у Немачкој, на свом терену, пред твојом публиком. Мораш да будеш 1.000 пута бољи у реваншу, јер си у првом мечу у 12 рунди задао око четири ударца", рекао је Фјури Кличку.

Он је додао да мрзи бокс и да би радије седео на кревету и јео чоколаду и пите и пио пиво, а себе је назвао "шалом".

"Волео бих да нисам боксер. Мрзим сваки секунд тренинга и мрзим да разговарам с вама идиотима. Радије бих био код куће с децом, гледао телевизију и јео слаткише. Али, сувише сам добар да бих престао. То је лако освојени новац. Али, нисам мотивисан", рекао је британски боксер, који је непоражен у 25 професионалних мечева.

Фјури је познат и по контроверзним изјавама, међу којима и оне да су сви хомосксуалци педофили, да би требало озаконити допинг, као и да је женама место у кухињи и на леђима.

Кличко је рекао да је посрамљен, јер је поразом у новембру пустио Фјурија на позорницу и додао да му се не свиђају Фјуријеве изјаве.

"Желим да победим у реваншу, не само због себе већ због других људи и боље репутације светског шампиона тешке категорије. У првом мечу сам био у доброј физичкој форми, али сам психички био одсутан. Пасивно сам ушао у меч. Меч је изгубљен, али нисмо изгубили борца", рекао је Кличко.

Он је синоћ у Манчестеру гледао прву полуфиналну утакмицу фудбалске Лиге шампиона између Ситија и Реал Мадрида и открио да му је 80 одсто од људи који су му пришли, рекли да би волели да победи Фјурија.

"Многи су ми рекли: 'Човече, молим те, нокаутирај га. Не подносим га'. Ово ће за мене бити освета, не реванш", рекао је Кличко.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи