Читај ми!

“Босанска звер“ осумњичен за убиство, у бекству од полиције!

Најпознатији БиХ ММА борац Томислав Спаховић осумњичен је за убиство Амила Геца и тренутно се налази у бекству, a за њим је расписана потерница, јављају босански медији, а преноси портал "Јутарњи".

Амил Гец је преминуо од повреда које је задобио у пуцњави прошлог петка. Полиција је обавештена да су непознате особе у Улици Нусрета Прохића пуцале у бели "голф 3" којим је управљао настрадали Гец. Један од хитаца га је погодио у главу и он је одмах по доласку Хитне помоћи превезен у болницу, али је због озбиљности повреда преминуо.

Главни осумњичени за убиство је Спаховић (познат и под надимком 'Босанска звер'), али полиција трага за још једном особом, због сумње да је учествовала у тој пуцњави, пише Дневни аваз.

Полиција наводи да је ухапшена Мелиса Мусић, Спаховићева пријатељица, која му је наводно помогла у бегу. Њен адвокат одбацује било какву повезаност и тврди да није била у контакту с осумњиченим.

Појавиле су се и нове спекулације у медијима, према којима Спаховић нема никакве везе с утеривањем дугова, те да се Гец, пре него што је погођен у главу, расправљао са својим нападачем.

Медији су дошли и до Спаховићеве мајке Силване, која је негирала повезаност свог сина с пуцњавом.

"Одговорно тврдим да мој син нема никакве везе с овим и да уопште не познаје Геца. Мелису познаје, то му је пријатељица, али настрадалога не познаје. Мој син није у бегу, није битно где је он, али ће се јавити, а ја заиста не желим да се овакве ствари пишу о њему. Он је спортиста, доказаће се да је невин. Он има паре, шта ће он коме изнуђивати? Ја сам му дала паре јер сам продала кућу у Немачкој и стан у Сарајеву. Само нека приче круже", рекла је Спаховићева мајка за Дневни аваз.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи