Читај ми!

Реванш Фјурија и Кличка заказан за 9. јул

Дуго очекивани реванш меч светског боксерског шампиона у тешкој категорији Тајсона Фјурија и Украјинца Владимира Кличка заказан је за 9. јул у Манчестеру, рекао је данас стриц и тренер британског боксера. Питер Фјури је на свом твитер налогу написао за када и где је меч заказан и додао да ће ускоро бити објављено и званично саопштење.

Тајсон Фјури је прошлог новембра у Диселдорфу победио Владимира Кличка једногласном одлуком судија и преузео шампионске титуле у верзијама ВБА, ВБО и ИБФ. 

Кличко је после меча затражио реванш, на шта је Фјури пристао.

Преговори око услова за одржавање реванш меча дуго су се водили, а Питер Фјури је јуче најавио да ће сви детаљи бити познати до викенда. Претходних месеци боксерима су за организацију меча понуде стизале из Немачке, Велике Британије, Уједињених Арапских Емирата и источне обале САД.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи